A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

én lusta?

2011.10.14. 17:20 | Witch King | Szólj hozzá!

Még hogy én lusta vagyok... meg, hogy le fogja tiltani a pornót a netemről! Mit képzel ez a Sauron magáról, ki ez? Jó, azon kívül, hogy a főnököm, a haverom, az ivópajtásom, de ezeken kívül ki ő, hogy elvárja, hogy csináljak valamit?! ha nem figyelek, a gép előtt, a pornó oldalakon akár 4 évet is eltöltök, és föl se tűnik! Nem vagyok lusta, csak ráérek, ez az! Gyűrű lidérc vagyok, és mivel már halott vagyok, (ergo nem fogok soha meghalni...) így ráérek bőven! Hát mielőtt nem volt számítógép még, jézusom de rossz idők voltak, addig 300 évet is eltöltöttem azzal, hogy a falat néztem! de most, hogy már létezik ez a számítógép dolog, akár hónapokat is eltöltök pornó oldalak nézegetésével, ennek köszönhetően nincs olyan oldal amiről én ne tudnék. A többi nazgul, mivel nem jutnak hozzá a gépet, mivel én vok a főnök és én gépezek, ezért ők kénytelenek 8-an egy darab xbox-on osztozni, és ez nagyon vicces.
Szóval Sauron megint elkezdett hisztizni, hogy mért nem írok soha? Mert nincs időm! Annyi minden elfoglal. Végig nézni az összes pornóoldalt, 2 hetente leporolni a jelmezem, a sárkányommal is törődni kell kicsit, aztán főnökösködni is kell, szal nincs időm! Azonkívül az emlékkönyvem is keresem, mivel sok olyan információt tartalmaz, amit én már nagyon rég elfelejtettem, és nagyon hasznos lenne!
Keresnem kell valami olyan informatikai szakértőt, aki segítene, ha Sauron tényleg letiltaná a pornót a gépemen, néha egészen meg tud lepni, hogy ez a fazon mit tud... Nah megyek, eszembe jutott egy újabb hely, hogy hol lehet a kis könyvem! És aki tud segítsen!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr663300846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása