A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

kis szünet...

2011.10.31. 08:37 | Sauron | Szólj hozzá!

Ne tudjátok meg, hogy örülök ennek a pár nap szünetnek ami van. A mi főiskolánkon ugyan nincs őszi szünet, de szerencsére csak szerdán kell menni. Mondjuk addig se hawaii az élet, tanulni kell, nem hagyhatok mindent az utolsó pillanatra, mégis csak egy komoly uralkodó vagyok! Aztán kisSauronnal is foglalkozni kell, pláne, hogy Sauronné most nincs itthon, elutazott szüleivel valahova. Szóval egyedül kell tartanom a frontot itt a kastélyban! Cserélni a koszos pelust, papírügyek, tanulni, etetés, és ezeknek a sorrendje változik. Mire este lenne egy kis szabadidőm, a gép elő döglök le játszani kicsit... a tegnapi amerikai foci közvetítést se tudtam végig nézni, mivel a félidőben elálmosodtam. És hát, azért be kell valljam, Sauronné is hiányzik, a parancsolgatásai és a mindigigazavan szituk ellenére. Ne tudjátok meg milyen magányos tudok lenni! Esténként alig merek kibújni a takaró alól, ugyanis.... őőő.... kint hideg van! Pontosan! Olyan hideg van, hogy félek tőle igen. Jó van na, nem tehetek róla, hogy ilyen baromi nagy várban egyedül vagyok, és kisSauron is messze van a mi szobánktól, így amikor sír, át kell kelni az egész váron. Minden kis mozzanat, minden kis árnyék, hang a frászt hozza rám ugyanis, mint említettem hideg van. Most megyek, meg kell etetni a kicsit, aztán tanulás! Legyetek jók, és jó pihit nektek! PápÁ!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr553341735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása