A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Kellemes ünnepeket?

2011.10.25. 08:58 | Sauron | Szólj hozzá!

Kicsit nonszensznek tartom, hogy már most, októberben, minden honnan a "Kellemes Ünnepeket" és társai köszönnek vissza. Szóljatok a tévednék, de karácsony cirka 2 hónap múlva lesz. Közben csak Sauronné-nak lesz a szülinapja, de az ekkora ünnep lenne? Édes istenem csak el ne felejtsek valamit venni neki.... mindegy. Szóval tudtommal karácsonyig semmilyen más ünnep nincs, akkor meg nem értem. Minden évben egyre korábban kezdik a karácsonyi izét a boltok. A végén az lesz, hogy már januárban kezdik a Boldog Karácsony akciót a boltok. Ahogy járom én is ezeket a nagy bevásárlóközpontokat (de utálom a tömeget, mindenki lökdösődik, senki nem kér elnézést, csak löknek, tolakodnak) látni az embereken, hogy mire eljön a karácsony, a hócipőjük (tényleg van ilyen, hogy hócipő? utána nézek) az egésszel. Mondjuk én nem mutathatom, hogy utálom a karácsonyi készülődést, mert kisSauronnak azt kell mutatni, hogy ez milyen jhajdeszép ünnep, és ebben igazat is adok Sauronnénak, most az egyszer (úgy 3 milliárdodjára). Szerencsére kisSauron egyre ügyesebb lesz, lassan már tud magától járni, és csak pillanatok kérdése, hogy ő is uralma alá hajtsa, egyenlőre a játszóteret! Szóval egy szó mint 100, nem tudom kinek jó, hogy már ilyenkor karácsonyoznak a boltok, valszeg nekik. Legyetek jók, én megyek tanulok még a mai zh-ra! Kívánjatok szerencsét! Pápá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr313328097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása