A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Sauron és a.. a.. valami ciki dolog.

2011.10.21. 12:10 | Witch King | Szólj hozzá!

Jó lenne megint valamivel leégetni a drága főnök urat, de nem találok róla semmi újat! A többiekkel még végig túrattam a szemetét, semmi (nem képzelitek a szemétben fogok túrkálni? FÚj!). A rejtett kameráim is sötét képet mutatnak, a rejtett mikrofonok üres zúgást... Pedig olyan helyekre rejtettem őket, ahova Sauron nem szokott nyúlni (Szappan mellé, vécépapír közlébe, a tiszta elsónadrágjához stb). Megtalálta volna? áá, kizárt... Ez a fazon önmagát nem találná meg az üres szobában... jah és amiket Lurtz ír.. El ne higgyétek amit mond! Fölmegy 10 lépcsőt és már liheg! A kondi terembe is, kinyom 20kg és már folyik róla a víz! Az evés? Az igaz, folyton zabál mint valami disznó! Ül a tévé előtt, zabál és sörözik. Ha futnia kell 20 métert, már fogja az oldalát, liheg, izzad minden baja van! Akár csak Sauron. Játsza a nagymenőt, hogy ő a kemény, de minden hova a sárkányával megy, és neki az edzés kimerül abban, hogy fölveszi a páncélt, meg leveszi és kb ennyi. Nem tudom mit kell ennyit szarakodni azzal a páncéllal. Én csak fölveszem a fekete ruhám, a kesztyű páncélom, meg a sisakom és már menet készen is vok! A többieknek még sisakot se kell. Alig 3 óra alatt, elkészülünk! Nah megyek is, frissítették az egyik oldalt! SzevasztoK!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr843319688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása