A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Szereplők

2008.05.04. 23:29 | Sauron | Szólj hozzá!

Sauron: Középfölde volt, és jövőbeli uralkodója, a blog írója. A gyűrűk urában őt ábrázolják a fő gonosznak, de valójában ő egy meg nem értett lélek. Szeret tévét nézni, kedvenc műsora a Louie élete.

Lurtz: Sauron seregének kiképzője. Általában ordibál, de gyakran az se érthető. Középiskolában kommunikáció szakra járt, de megbukott így elszerződött Sauron seregébe, és most ő képzi ki az Uruk Hai-okat, és az orkokat. Szólnak pletykák arról, hogy Sarumán az apja, de ez még be nem bizonyított dolog.

Nazgulok: Kilenc lidérc. Sárkányon is tudnak lovagolni, de inkább fekete lovakon járnak, és fekete köppenyt viselnek. A Fekete beszéd az "anyanyelvük", de képesek emberi nyelven is kommunikálni, igaz elég lassan. Sokat vannak úton, emiatt mindegyik egyedülálló.

Witch king: A Nazgulok főnöke, a kilenc lidérc legerősebbike (legalábbis azt hiszi). Eredeti neve nem ismert, beceneve viszont annál több van (pl.: Fekete vezér, Nazgulok ura stb.) Ő is Fekete beszéddel kommunikál, de ha nagyon akar tud emberi nyelven is. (ez nemrégiben derült ki). 

Gollam: Kis görcs izé. Alapból hobbit volt, de mára csak elcsúnyult, skizofrén kis hogyishivják. Egyfolytában magához beszél, és ha valaki értelmesen akar vele kommunikálni, akkor csak kiabálást kap, és sok nyálat. Gollam mellesleg jó ügyvéd, és álma, hogy egyszer közgazdász legyen. 

Louie Anderson, Andy stb.: A JETIX-en ment egy ideig a Louie élete c rajzfilm, ennek volt a főszereplője volt az Anderson család: Louie a fiú, Andy az apa, Ora (asszem így kell írni) az anya, Tomi a kisöccs, és még egy rakat testvér. Andersonék jóban vannak Sauronnal és gyakran meglátogatják egymást.

Mr. Tökéletes: Egy magát hatalmas és gonosz uralkodónak tartó figura, aki bepogátlankodott Középföldére, és folyamatosan elhódítja szegény Sauron elől a népet. Sokkal nagyobb gonosszabb dolgokat csinál mint szegény Sauron, mégis őt szeretik jobban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr77454079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása