A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Sauron szülinapja!

2011.02.02. 15:05 | Witch King | 1 komment

Bizony ma van neki, mi már fel is köszöntöttük, remélem nem allergiás a kígyó marásra... Mindegy. Elnézést kér tőletek, de elég sok dolga akadt, kisSauronnal is foglalkozni kell, a vár körül is adódtak problémák, de amint tud ír, ígéri! Szóval mi haverokkal vettünk neki egy mérges kígyót, be is tettem az alsógatyái közé. Lurtz egy speciálisan összeállított edzéssel örvendeztette meg a főnökurat. Sarumán magáról sem tud semmit, nemhogy másokról, olyan ittas. Nos ki maradt még? Jah Gollam, ő egy perrel akarja meglepni a gazdáját. Őszintén szólva, Sauronnak nem sok esélye van, pedig ő azt hiszi, hogy megnyeri, a legjobb jogásznak hiszi magát... Csak hááát... fogalmazzunk, úgy, hogy neki a paragrafusról valami parafa szerű dolog jut eszébe, pedig a kettő igen messze áll egymástól. Nah mindegy, Sauron megint vásárolni megy és visz minket is, pedig sár van, hideg és még a szél is fúj. Ráadásul nem is kevés dolgot vesz! Jhaj megint megfájdul a szellemhátam. Vigyázzatok magatokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr142633542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thuringwethil 2011.02.02. 17:33:17

Üdv mindenkinek!
Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és senki nem akarja majd tőled elvenni Középföldét (sem a gyűrűdet)!
Az unokatestvérem és én nemsokára készítünk egy weboldalt, és ajánlani fogjuk mindenkinek ezt a fantasztikus blogot!
Addig is én minden nap megnézem (bár már az egészet elolvastam)...
Utólag is BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
süti beállítások módosítása