A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Hangszer kiállítás.

2011.10.03. 18:17 | Sauron | Szólj hozzá!

Vasárnap, Lurtz-al, és Witch-el erre a Hangfoglalásra. Vittem a csapatomat is, biztos ami biztos, hátha foglalni kell valamit, de ez csak egy vicces név volt. Délelőtt mentünk, így nem voltak olyan vészesen sokan, bár lehettek volna kevesebben is. Lurtz a dobokat, Witch a szintetizátorokat akarta kipróbálni, én a basszus gitárokat. Imádom a mély hangjukat, olyan uralkodói! Jó párat ki tudtam próbálni, és csak néhány helyen kellett szétcsapnom a buzogányommal a tömeget. Witch békésen kivárta a sorát, és ő is letesztelt jó pár darabot, egyre meg is fájdult a foga (ma megy fogorvoshoz). A doboknál rettentően sokan voltak, Lurtz persze nem akart várni, és mivel a baltáját elvették a bizti őrök, kénytelen volt puszta kézzel aprítani a tömeget, később a dobokat, 12 őrnek kellett elrángatnia őt onnan, és azóta is duzzog.
A szervezők a tömeghez képest szerintem segítőkészek voltak, ha jövőre lesz, megint megyünk, kivéve Lurtz, őt kitiltották. Menjetek el ti is, érdemes!
Amúgy nemrég estem haza suliból, vacsoráztam, és egy akkora torony papír, hogy nagyobb mint a barad-dur, és tippem sincs, hogy mikor végzek. Minden esetre leviszem kisSauront sétálni, kicsit játszok vele, aztán már úgyis késő lesz, így a papírmunka holnapra marad, hehe! *Persze, hogy megcsinálom a papírügyeket szívem!* Jobb lesz ha megyek. Legyetek jók srácok! Pápá!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr83275862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása