A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Sauron itt...

2011.08.17. 21:44 | Witch King | Szólj hozzá!

Sauron még mindig itt van, mivel anyós még mindig náluk van, így felnőttek módjára meg kéne oldanunk azt, hogy ki mikor használja a gépet. De mi inkább gyerekesen harcolunk érte, vagyis általában Sauron elküld minket valami ügyet intézni, ő pedig megpróbálja kitalálni a kódot, amivel levédtem a gépet. Hehe,majd azt képzeli, hogy miután elküld csak így itt hagyom a gépem. Érdekel mi a jelszavam? Csak nektek elmondom: ****. Jó mi? 4 csillag. Sauron, a rengeteg agyával az életben ki nem találja. Játsza, hogy olyan sok esze van, meg húde okos, de a másodikosok kifestőjében összekavarodott, és nem értette a feladatot. Ha harcra kerül a sor nekünk kell kigondolni a taktikát, mert ha rajta múlva, vagy 4 kilóméteres kerülővel mennék, úgy hogy ő panaszkodná a legtöbbet, hogy mért kell ennyit gyalogolni, vagy egyenesen arcba támadnánk az ellenfelet. Ennyi a taktikai érzéke. Elnézést, hogy egyikünk se ír, csak Sauron-t nem engedem géphez, Lurtz most éjjel nappali gyúrás maratonba van, mondjuk múltkor amikor benéztem hozzá, aludt a futópadon... Nekem meg rengeteg munkát ad Sauron, mondván odaférjen a géphez. De, mivel itt lakik én is adok neki házimunkát! Fölsöprés, fölmosás, rendrakás, porszívózás, mosogatás... alapjáraton egymásnak adogatnánk át ezeket a munkákat, egészen addig amíg mind megunnánk és leülnénk tévézni. De így legalább gyönyörű rend van. Ne tudjátok meg, Sauron milyen viccesen néz ki a kis kötyénykébe, amit külön neki vettem, csak neki azt mondtam, h amelyikünk takarít fölveszi, igen ám, csak hogy még életünkben senki nem takarított. NE tudjátok meg mennyire utál mosogatni... Nekünk ugyan nem kéne enni, de csak úgy a poén kedvéért csinálunk neki mosatlan edényeket, mert imádjuk hallgatni, ahogy azon panaszkodik, hogy berozsdásodik a kesztyűje, óriási hallgatni! Megyek is, csinálok még pár koszos tányért, ahogy hallom a többiek már el is kezdték! Szevasztok! * várjatok fiúk, ott van az a vas edény is, tudjátok amibe bele van ragadva a 300 éves penész!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr723147140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása