A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Ijesztegetés

2011.06.11. 22:13 | Witch King | Szólj hozzá!

Tegnap a nazgulokkal úgy döntöttünk, hogy kicsit kirúgunk a hámból, levetkőztünk meztelenre, belopóztunk Sauronhoz, megvártuk amíg lefekszik és a temetőből szerzett csontokkal ráhoztuk a frászt a főnök úrra. Meg kell mondanom alig bírtam visszafogni a röhögésem. Szerencse, hogy megtanultam szellemnyelven, jó drága volt ugyan de megérte, ugyanis akkor hatással voltunk Sauronra, hogy sírva könyörgött, hogy hagyjuk békén, hisz még csak nemrég lett szobatiszta.
Elhatároztuk, hogy ezt minden szombat este megcsináljuk. Igaz ügyelni kell rá, hogy ne igyunk elötte túl sokat, egy bizonyos alkohol mennyiség után már nem ijesztően viselkedünk, hanem röhelyesen! Legközelebb viszed kamerát, elrejtem és felvesszük, ahogy Sauron koma könyörög, hogy hagyjuk békén. Megyek is, rendelek a netről egy jó éjszakai kamerát, persze a főnök úr számlájára, csakhogy viccesebb legyen! Legyetek rosszak, és ha bármi vicces jutna az eszetekbe akkor írjátok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr482969143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása