A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

gyakorlaton...

2011.10.11. 18:49 | Sauron | Szólj hozzá!

Igen, 18:38kor még gyakorlaton ülök... Ez se vall rám. Am nem tom, mennyit fogok tudni megjegyezni, mert a tanárnál még Lurtz is jobban tanít, pedig ha valaki nem tud tanítani, az ő. Istenem, mire hazaérek, akkor még foglalkozni a kicsivel, elintézni a papírügyeket, a páncélom tisztítása, fürdés, akkor még kicsit gépezni is jó lenne, és holnap ismét jöhetek 11-re. Soha nem repült még ennyit a sárkányom, mint ezalatt az 1 hónap alatt, mióta suliba járok. De inkább veszek több eledelt a sárkánynak, mint vegyem a bérletet, iszonyú drága! Jó, a sárkány kaja se olcsó, tény, de itt legalább nincs tömeg, és sok gondolat eszembe juthat, miközben suhanunk a felhők felett! Például mint ma, ami eszembe jutott, hogy "Milyen rohadt hideg van itt!", mert tényleg az volt. Elszoktam már a téltől, pláne, hogy otthon mordorba a legzordabb téli időben is 32 fok van, a vulkánok miatt!
Le fogom tiltani Witch internetén a pornót és Lurtz is kap egy kis edzés megvonást (csak azzal tudom bűntetni), hogy egyik sem ír bejegyzést. Én, a sok teendőm mellet szakítok időt az én drága olvasóimra!
Érzem megint hideg van kint, és még egy pulóvert sem hoztam, pedig asszony említette, hogy vigyek! Megint vacoghatok a jeges szélben, drukkoljatok, hogy hamar hazaérjek! Legyek jók! Pápá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr623295664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása