A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Sok sok minden elfoglaltság

2010.06.16. 18:07 | Sauron | 1 komment

Üdv nektek ismét!

Elnézést, hogy nem írtam, csak rengeteg dolog jött így össze, a továbbképzésen is most van a nagy vizsga, meg sok papírmunka gyűlt össze az elmúlt 200-300 évben, hát igen, a híres "majd megcsinálom holnap" mondat. Válaszolva még Torin-nak, nem nagyon tudok focit nézni, a sok dolgom miatt, plusz annyira nem is szeretem a focit, tudom ezért meg fogtok kövezni, de ez van, nem szerethet mindenki mindent. De Lurtz kemény foci szurkoló. minden meccset megnéz, és ahágy meccsre csak tud kimegy. A vb-re is kiutazott volna, ha adok neki pénzt a költségekre, de hát könyörgöm, nem őrültem meg! AMúgy meg, persze én is rongyá írom az újjam, ő meg szórakozzom, mi? Peeersze, nem ettem meszet! (akármit is jelent) De jhaj fúj de útálom ezt a sok papírmunkát, bleee. NIncs köztetek valaki aki elvállalná? Megfizetném! Nah jó, annyira jól nem, de kapna tőlem egy autógrammot.. nem nem írni, fúj. Akkor cserébe.. hmm a vállára teszem a kezem! Igen! Nah valaki? Várom a fölajánlásokat, látom lelki szemeimmel ahogy fölcsillan az emberek szeme.
Ígérem nyáron többet fogok írni, de most mennem kell vissza írni.... Legyetek jók! PápÁ!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr312086816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miana 2010.06.20. 12:00:08

Hello!Húú Sauron újra aktív *-* És miért nem engeded szegény Lurtz-t kibontakozni?Hát had tomboljon a vb-n... A költségek meg előbb-utóbb úgyis megtérülnek,nem?:D
süti beállítások módosítása