A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Adóhivatal, adó meg egyéb mókaságok

2010.05.24. 13:18 | Sauron | 3 komment

Köszönöm Miana kommentjét, örülök, hogy jönnek újabb olvasók a blogra =) Válaszolva a kérdésére, persze fogom fojtatni, most csak azért nem írtam, mert az adóhivatal valami bakit talált az adóbevallásomban, és eddig tartott a hercehurca. Kérdezték: miből van a bevételem? Mondom hát az elfoglalt területekről beszedett adók. Nah ezt mire elmagyaráztam, hogy megértsék... Persze jött még millió egy kérdés amit meg kellett válaszolni és magyarázni.
Nah meg a kedvemcen, Mr. Elfoglalomaterületedésanépedmertjobburalkodóvagyok! Egyre nagyobb a népszerűságe, engem meg lassan elfelejt a nép! Kénytelen vgaoyk újabb rendeleteket hozni, hogy emlékezzenek rám. Szóltam már Witchnek, hogy ásson elő valami piszkos dolgot ennek a csávónak a múltjából, de nem talált semmit. Vagy nem akart, mert folyton a pornó oldalakon lóg. Lurtz-ra nem bízhatok ilyen dolgokat, mert ő max be tudná verni a fejét, de azzal egyenlőre még nem érünk semmit. Sarumánra se támaszkodhatok, mert ő sose józan, örül, ha el tud jutni a nappaliból a wcre anélkül, hogy baj legyen, de ez ritkán sikerül. Szóval meg vagyok én ezekkel áldva. Beszéltem nemrég Andyvel, sajnálja, hogy nem tud írni, csak valami továbbképzésen van, és az foglalja le minden idejét (am szerintem csak szimplán lusta xD), de ígéri, hogy majd ír, és én is megpróbálok többet írni. Most viszont megyek kutakodok, hátha találok valami piszkos dolgot erről a Mr. énvagyokalegjobb-ról. Legyetek jók. Pápá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr272027484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torin 2010.05.24. 19:21:05

Hy! Ha nem találsz semmit az sem gond. Találj ki valamit és aztán küld szét az újságoknak és máris oda a népszerűsége ;)

Miana 2010.05.25. 17:58:13

Na ja,ez is egy jó ötlet :D Egyépként,Kedves(vagynem annyira kedves) Sauron Úr,mikor szokott feljönni msn-re?:) Szeretnék beszélni veled,márha nem foglal le annyira az adóhivatal,a keresgélés és egyéb problémák :D

Torin 2010.06.16. 11:44:49

Mi újság Sauron? Régen írtál. A foci vébén kinek szurkolsz?
Üdv:
Torin
süti beállítások módosítása