A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Visszatérés. De mi ez?

2010.04.30. 14:21 | Sauron | 1 komment

Üdv néktek! Isteni volt ez a kis pihenés, semmit se csináltunk, csak lustálkodtunk, kirándultunk, egyszóval kikapcsolódtunk. Nagyon nem akartam visszajönni, persze ti nagyon hiányoztatokm, remélem én is hiányoztam nektek. Láttam, hogy voltak akik nézték a blogom, azoknak köszönöm, és íme a jó hír itt vagyok! De hogy ne legyen már túl jó Sauronnak, mi várt rám amikor visszatértem? Bepofátlankodott Középföldére, egy új gonosz uralkodó, aki eldöntötötte, hogy elhódítja, az én népemet! Nah, mondom nem így van ez, szóltam Lurtz-nak és Witch-nek, összeszedtem a sereget meg a Nazgulokat, és ellátogattam, ehhez a híres új gonoszhoz. Fel ajánlottam neki, hogy ha beáll hozzám dolgozni, akkor nem rohanjuk le a kastélyát, ami egyáltalán nem nagyobb és szebb mint az enyém! De erre ő csak kinevetett, és hívta a saját seregét, ami szintén nem volt nagyobb és felszereltebb és erősebb! Csak azért vonultunk vissza, mert.. mert nem volt kedvem most harcolni. Minek folyton harcolni? Fölösleges. De felháborító! Őt jobban szereti a nép, pedig gonoszabb mint én! Ritka dolog, de igen. Gonoszabb mint én! Ő még a kisbabáktól is adót szed, és sokkal jobban szeretik. Már csináltak róla ajándék tárgyakat, és folyamatosan veszik! Pólók, bögrék, figurák, minden! Olyan zavaró! Most megyek, és kisír.... vagyis kidühöngöm magam! Megyek és ordítozok egy kicsit. *Hol van a zsebkendőm?

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr621964371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miana 2010.05.24. 12:27:08

Hello!Nemrég találtam rá a blogodra,és nekem naggyon tetszik :D Sajnálattal látom,hogy az utolsó bejegyzésed egyhónapja volt...fogod még folytatni?Nagy kárlenne,ha nem!^^
süti beállítások módosítása