A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Mrrrrrr

2009.05.24. 21:36 | Lurtz az Uruk | 2 komment

Itt Lurtz! Jó ötletet adtál Torin, ha jártál már háborúban, akkor még emberszámba is veszlek. Mert aki nem járt még háborúban, az nálam csak egy nyavalyás ork kukac.
Amúgy Sauron azé nem tud írni, mert börtönben van. Amikor kérdeztem tőle, hogy miért került be, ordítani kezdett, hogy hogy merészelem őt ilyennekkel gyanusítani, majd mondott még valamit, de az őrök akkora már lefogták, és megverték... megverték, peersze. ÉN megvertem volna, de ők csak simogatták. Azzal a pár acélruddal meg elektrosokkal csak maszírozták. Nah mindegy, nem tudom mikor engedik ki. Ráadásul a Nazgulok is belebonyolódtak a páncél keresésébe, legutóbb Ugandából jelentkeztek.
Sauron nevében is köszönöm, hogy még mindig lelkesen látogatjátok a blogját. Hihetetlen, nem tom mit esztek rajta, még ki se raktam magamról májerkodós képeket. Láttatok volna a múltkor milyen menő voltam, amikor a nagy esőbe futottak a katonák, én milyen hőseisen áltam abban a barlangban! Pedig b.szottnagy eső vót. Vagy amikor télen, a fél méteres hóba, minusz 15 fokba fekvőtámaszoztak a katonáim, én milyen bátorsággal áltam ott beöltözve, közben ittam a forró kakaóm... akarom mondani a forró ork vért! 
Maradnék még, de kedvem támadt orkot ölni. Megyek és álmában megölök egyet-kettőt. BŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐFF
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr811141566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torin 2009.05.25. 17:23:43

Látom te se tanulod túlságosan Középfölde történelmét.
Mi az hogy jártam-e háborúban??? Sőt egyikben még meg is haltam (állítólag). A részleteket olvasd el itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/A_hobbit#Megny.C3.ADlnak_az_.C3.A9g_csatorn.C3.A1i
Amúgy azóta már h nélkül írom a nevemet. Haladok a korral ;)
Üdv:
Torin

(Csak így zárójelesen jegyzem meg, hogy lehet, hogy ki kellene szabadítanod Sauront, elvégre ő fizet téged, és ha be van zárva, akkor nincs pénz. Mellesleg ezért az akcióért hálából lehet, hogy a tankot is megvenné neked...)
süti beállítások módosítása