A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

"Unalmas" hétköznapok...

2008.10.07. 09:10 | Sauron | 1 komment

Hát igen... Találgatom ki az adókat, kínzom a rabokat... Szép az élet! Sajna még mindig nem volt időm elolvasni Torin linkjeit, de ígérem, minnél előbb igyekszem teljesíteni! És bizony a hónap zenéjével is adós vagyok, következő bejegyzésben küldöm!
Volt Ehow, azon megünnepeltük a győzelmem! Imhotep hozta a csajokat, Darth Veder keverte a zenét és nagyon jó buli volt! Kár, hogy nem voltatok ott, biztos élveztétek volna. Kézpeljétek Witch king annyit ivott, hogy nem bírt rendesen beszélni, és amikor Fekete beszéden akart szólni, olyan volt mint valami régi magnószalag XD. Lurtzot nem hoztam, mert ha iszik verekszik. Mondjuk ha nem, akkor is, de ez lényegtelen. Sarumán bírja a piját, szerencsére, különben megint elkezdett volna varázsolgarni, mint a múltkori tűzijátékgyár látogatáskor. Elötte Sarumán már ivogatott, és amikor odaértünk, már részeg volt, és a gyár közepén elkezdett lövöldözni... Ja, volt gyár-nincs gyár.
Most meg Witch king is, Sarumán is, és bizony szegény Sauron is másnapos...
Witch kingre azért jó ránézni, szal nála csak jobban lehet az ember! Megpróbálom leírni, hogy hogyan néz ki... A maszkját fel sem vette, a köpenye teljesen gyűrött, közlekedni úgy tud, hogy kb földig hajolva csoszog 1m/min sebességgel, fején vizeslepedő, és bárki aki a suttogásnál egy picit is hangosabban szól hozzá, azt leüvölti.   
Nah megyek vissza rabokat kínozni, minden jót! PápÁ! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr33700707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuck barát · http://gravius.myip.hu 2008.10.08. 21:22:04

Nah sok idő után visszatértem a telepítés miatti linkvesztett számüzetésből... xD Witch Kingnek üzenem, hogy kellemes Róka vadászatot neki Winston Churchill társaságában xD És ha esetleg elis találja a kagylót utána mossa le mert különben küldöm Davet aki elissza előle az összes piatartalékot... :D Neis tagadd Witch King!!!! Tudom hogy a szekrényedben dugdosod a Whiskeys üvegeket :D Csácső
süti beállítások módosítása