A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Ismét túl egy csatán...

2008.08.12. 17:00 | Sauron | 1 komment

Hát igen... Mi lett a végeredmény? Az nem lényeges... Jó van nah megint vesztetünk. Fölálltunk tök stílusosan, meg minden erre ők voltak 2szer annyian mint mi, ugyanis voltak olyan rendesek és a nátót hívták segítségül... Rohadjanak meg. Legközelebb nemhogy Darth Vedert, még Imhotep-et is fogom hívni. Ráadásul Witch king is késett. A csata közepén megjelent, mondván elaludt. Ráadásul, mint utólag kiderült, a Nazgulok mind aludtak az eligazításon, és csata közben csak forgolódtak mint a tojógalamb, mert tippük nem volt mit beszéltünk meg. Komolyan látnotok kellett volna: Elordítottam: Rohamra! Mindenki nekiindult, a Nazgulok félután megállnak, rámnéznek, majd kérdik: Mit is kell csinálunk? Mint valami vígjátékban... Aztán 3 óra múlva megjelent Witch king, Az álarca vagy mi az a sz.r ami a fején van, félig lecsúszva, A köpenye félig felvéve, a kesztyűi a hóna alatt, és kijelenti: Bocsánat a késésért. Azonkívül meg az ellenfélnek is volt egy szemét húzása! A csata közben fölmutatták (a Simpson család-ból) Mr. Burns meztelen képét, hát az orkjaim mind elmenültek. Az Uruk hai-ok annyira nem ijedtek meg, de ők is sokkolva lettek. Szégyen volt ez a csata, nagy nagy szégyen. Igyekszem minnél előbb elfelejteni ezt a csatát.  Jó, hogy rajtam volt a maszkom, így leglább sírhattam. Eleinte mondjuk nem tudtam eldönteni: sírjak, vagy röhögjek? Aztán végül röhögésből átment sírásba. Végül be kellett indulnom, és nekem kellett szétcsapdosnom az embereket. Egész jól ment már az ellenfél felét megritkítottam, amikor megjelent Izildur, és fölmutatta a kardját. Mondtam, hogy ez nem ér! majd arrébb mentem, és leültem duzzogni egy sziklára. Akkor is igazságtalan volt! Minde, duzzogok még egy kicsit, majd megbüntetem a katonáimat. Minden jobbat! Pápá

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr27612056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Busti 2008.08.14. 21:46:37

Tipp: Legközelebb az eligazítás alatt a várrádióban szóljon ENSIFERUM
Tutti lesz harcikedv!!!
Csak arra figyelj nehogy ellogjanak koncetre a csata helyett!!!

süti beállítások módosítása