A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Kis pihenés után...

2008.06.02. 18:37 | Sauron | 1 komment

Elnézéseteket kérem, hogy nem írtam, csak asszonnyal és a háztájiakkal (Sarumán, Witch king és a többiekkel) elutaztunk egy kicsit pihenni. És meg kell, hogy mondjam (még egérként is) nagyon jó volt. Csináltunk jó sok képet is, strandoltunk, pihentünk, szánsájn, hepidéj meg minden. De amikor megjöttünk...A postaládában 3 féle számla, adóbefizetési kérelem, súlyadó Witch kingnek. Nah azon meglepődött. Pedig nincs kocsija. Felhívta az illetékes hivatalt és megkérdezte, hogy miért fizessen ő ilyen horribilis összegű súlyadót, amikor nincs kocsija. És azt válaszoltak, hogy a...nah mire? nah? A sárkányára. Amikor ezt meghallotta, nem tudta nevessen-e vagy sírjon. Aztán végül is nevetett, majd sírt. Miután kisírta/kiröhögte magát, felvilágosította őket, hogy a sárkányok repülve közlekednek, és földön csak akkor vannak amikor alszanak/esznek. Mondták épp azért. Erre kedves Witch kingünk letette a telefont, összekuporodott egy sarokban, és jó egy óráig csak röhögött, mint egy őrült. Ezután lement a kocsmába.
Azon kívül úgy néz ki, hogy a középföldiek is leszáltak rólam. Gondolom megunták azt, hogy hiába csöngettek, nem nyitott senki ajtót (ezt a postás is eljátszhatta volna amikor a számlákat hozta). Meg is nézem a számláimat. Nézzük a vízszámlát...Hmm, nem is olyan sok. Többre számítottam. Villanyszámla,jézus szerszáma előre rettegek...Fogalmazzunk, úgy, hogy volt már több is. Nah, gázszámla...MENNYI? Mert? KÉÉSSZEENLÉÉTII DÍÍJ? Ki az anyjaúristenszerszámánakhétvégikempingháza akar 25 fokban fűteni? Nah ezt tudod ki fizeti ki?! Ennyit elkérni, amikor nem is használom, mondván készenléti díj. Nem fizetek, nem nem. Sauron nem fog nekik ugrálni. Nah mindegy. Hazahozom Witch kinget, vagy legalébbis megpróbálom. Minden jót, Pápá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr6499864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torin 2008.06.09. 18:52:18

Heló!
Találtam egy képet, mely szerint Bush nem díjazza a Nazgulok Amerikai látogatását.
www.saynotocrack.com/wp-content/uploads/2007/08/nazgul_perp.jpg
süti beállítások módosítása