A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Sok sok dolog

2011.04.08. 08:24 | Sauron | Szólj hozzá!

Elnézést kérek tőletek kedves olvasók, hogy nem írtam, ahogy Lusta king és a nagy buta uruk hai, de nekem mentségem is van, még pedig, hogy a kedves adóhatóság megint rám szállt, gond van a vár papírjaival is, és hát nem utolsó sorban a suliban is rám szakadt minden. A többieket is rugdosni fogom, hogy írjanak, különben Lurtz-ot kötelezem majd egy általános műveltség vizsgára, Witch-nek pedig nem is tudom, mondjuk kikapcsolom a netét, neki elég nagy büntetés lenne ez. Film kritikát közül is a transformers óta nem néztem többet, majd ha lesz időm meglesek valami jó alkotást. Köszönöm a maradék rajongómnak, akik még így is lelkesen nézik az oldalam. A pici is növekszik, egyre jobban hasonlít az ő páncélja az enyémre. Igaz a kovácsaim már unják, hogy kb hetente csinálhatnak új páncélt neki, de ez a dolguk, ezért kapják a fizetést. Jó, nem kapnak fizetést, mert rabszolgák, de napi 2szeri étkezést kapnak. Reggel egy szelet zsíros kenyér és este egy párizsis kenyér. Ünnepnapokon kapnak hozzá egy fél paradicsomot, só nélkül. Ne legyenek telhetetlenek, drága a só. Alig van pár vállalat akik hajlandóak termékeket behozni ide. Ráférne középföldére megint egy jó ijesztés. Hétvégére betervezek egyet, és legalább 2 falut lerombolunk. Közben pedig csúnya szavakat kiabálhatok! Hát ne tudjátok meg, mióta itthon van kisSauron, nem káromkodhatok. Minden káromkodásom helyett valami más szó kell mondanom. Ne tudjátok meg milyen hülyén hangzik, amikor ráejtek a lábamra valamit (kizárólag direkt), és utána azt mondom, hogy: "Azt a kakaós palacsintáját!". Komolyan, olyan hülyén érzem magam... Asszony lassan a hülye szót is betiltja. Van egy tiltott szavak listája, ami napról napra nő... Az eredeti kis listából, lassan egy kódex lett. De most komolyan, a "parancsikon" szóban mi csúnya? ÉS még egy rakat ilyen van... *Tessék? De... jó.. * Remek, a "rakat" szó is csúnya.... Megyek inkább mielőtt tilos lesz megszólalni, ígérem, gondoskodom arról, h többet írjanak. Legyetek jók. Pápá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr642808823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása