A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Sok papír ügy + suli

2011.02.11. 21:25 | Sauron | Szólj hozzá!

Üdv!

Nagyon sajnálom, hogy nem írtam, de rengetek a papírmunka így az újév első felében, valamint a sulim is elkezdődött és hát nem könnyű az órarendem. Mindennap kelhetek hajnalban, fúúj de utálom. Viszont ígérem nektek, hogyha valami történik velem, és lesz időm megírom nektek! Addig is remélem majd Witch és Lurtz elszórakoztat titeket. És ne feledjétek, bármi cikit mondanának rólam, ne higgyetek nekik! Péntek alkalmából most is vigyázhatok a picire, mert asszony elment a barátnőihez. Átjöttek a Nazgulok is, Lusta King is itt lófrál valahol. Eredetileg segíteni jöttek át, ám mindent csinálnak, csak segíteni nem segítenek! A fele társaság playstationozik, amit áthoztak, a másik a konyhába tekereg, a többi a lakás többi részébe tevékenykedik. Asszonynak is minek kellett elmennie? Most csak azért, mert hétfőtől-péntekig ő vigyáz a kicsire, takarít, főz, mos amíg én a suliba alszok tanulok keményen? Azt mondta egy kis sórakodásra vágyik... vagy jah nem, szórakozást mondott, én hallom mindig félre.... Tényleg el kéne mennem a fülészetre. Amikor múltkor ezt mondtam Witchnek, elkezdi: Minek mész a szülészetre? lesz még egy gyerek?
Nem baj legalább nem egyedül kell mennem. Mondjuk úszni azóta is járok, és egyre jobban megy. Ha látnátok, integessetek! Úgyis olyan jól megy, hogy bőven tudok integetni közben! Nah megyek, mert egyre több és feketébb füst jön ki a konyhából, jobb lesz ha megnézem! Pápá!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr52654857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása