A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

kis és nagy Sauron

2010.09.08. 12:10 | Witch King | Szólj hozzá!

Olvashattátok, hogy megérkezett kisSauron. Tényleg nagy az öröm, én is gratuláltam nekik, és bizony nagyon szép kislány annak ellenére, hogy ki az apja. Hát igen, én is gondolkodtam már a családalapításon, csak pár dolog hiányzik hozzá. Például egy test, vagy megkéne tudni, hogy a gyűrűlidércek hogyan tudnak szaporodni. Képzeljétek! A múltkor sikerült kinyítnom a régi kis lakattal zárható emlékkönyvem, és mennyi minden kiderült! Már amennyire eltudom olvasni az írásomat, mert nagyon csúnyán írtam. A régi email címem is föl van írva, persze a sok eszemmel, a jelszót 5 csillaggal írtam le.... Próbáltam már nyugi... nem az volt a jelszó. Pedig írt oda egy nagyon jó csaj, akivel lehetett volna valami, és ha válaszolnék, akkor talán most is lehetne, igaz, ez kb 300 éve történt, nem tudom meddig él egy ember, de ha esetleg már meghalt, akkor a szellemével is összejöhetek! Tehát mindenképp ki kell találnom a jelszavamat, mi a jó isten lehetett az? Már mindent kipróbáltam, képzeljétek, legalább 3 hete próbálkozom, azóta még a szokásos 434 kedvenc pornóoldalam se tudtam végig látogatni. De remélem megéri, mert nagyon jó kis csaj volt, mostmár ki tudja. De reménykedni csak szabad! Megyek is, próbálgatok még jelszót! Csáóóó!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr672272744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása