A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Unaaalooom

2010.02.03. 15:53 | Sauron | 3 komment

Hihetetlenül unatkozom! Egész nap feküdni a tévé elött, chipset enni, üdítőt inni, várni, ahogy asszony megcsinálja az ebédet, olyan unalmas. Naponta sétálhatok pár percet, De már ahhoz sincs sok kedvem! Néha ugyan idejövök a gép elé, hogy megnézzem a mailjeimet, meg egy-két dolgot, de aztán, asszony egyből visszaparancsol a tévé elé. Most Witch King és Lurtz a helyetesseim, de elhihetitek, hogy nem lehet könnyű egész Középföldé-t így irányítani. Alapból is lázadoznak ezek a népek, a hobbitok sokalják a munkát, és a pipafű árát, az elfek sokalják a vízárat (állandóan fürdenek), a törpék sokkalják az adót és a sör árát, az emberek pedig sokkalnak mindent! Pedig elhihetitek, hogy olyan alacsonyan tartom az adókat és az árakat ahogyan tudom. Szinte nyomorgok. Alig tudom megvenni a napi 3X-i kaviár adagomat! De ezek a népek kegyetlenek! Elkényeztetem őket. Nemrég például megszüntettem a levegő adót, így az már ingyenes. De több adót nem törölhetek el. A ló, az út, a lóút, a víz, az étel, az ital, a ruha és gyógyfű adó mind létszügléti pénzforrás. Ezek nélkül miből vehetném meg a kaviáromat, a különleges andokbó inportált hegyi ásványvizemet, és az egyéb halaszthatatlan kiadásaimat? De ti ezt nem érthetitek, nem vagytok uralkodók (legalábbis nem olyan nagy, jóságos, és igazságos). Nah de asszony szól, mennem kell vissza a tévé elé, ójhaj HALÁL UNALOM. Legyetek jók. Pápá! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr831712772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torin 2010.02.03. 18:23:56

Csinálj háborút, az izgalmas ;)

Sauron 2010.02.03. 20:25:00

Úgy hogy én nem vagyok ott? Egyrészt ott nem nyernénk, másrészt ha nem vagyok ott, az úgy nem poén. Amúgy meg, ez a két amatőr úgyse tudná megszervezni. De a szülinapom alkalmából fölköszönthettél volna! Ha nem lenné rendszeres olvasó, akkor most haragudnék! *Aú a lábam de fáj!

Torin 2010.02.04. 18:31:22

Akkor most kívánok boldog születésnapot ezzel a videóval: www.youtube.com/watch?v=YPPpjtb5dFU
süti beállítások módosítása