A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

ismét én

2009.01.28. 12:40 | Sauron | 1 komment

Üdvözletem nektek hűséges olvasóim. Ahogy azt Witch is írta, el voltam foglalva papír ügyekkel, de már mindent elintéztem, semmi gond. Csak a rohadt gázosok nem hagynak békén. Kikapcsolták a gázt, és várják, hogy fizessek. Mondjuk előnye is van a hidegnek, kiírtja a rágcsálókat a váramból. Gollamot is el kellett vinni orvoshoz, mert influenzás lett. De már lassan gyógyulgat.
Aztán pihenés képpen pénteken voltunk Necroval, meg még 2 haverram egyik ismerősünk zenekarának koncertjén. Nem volt rossz, bár többet utaztunk, mint amennyit a zenekar játszott.
A turizmus kicsit pang, de mondjuk tél van, és az emberek ilyenkor sielni mennek. Tehetek én róla, hogy nincs itt hó, azok miatt a rohadt vulkánok miatt? Arra itt vannak, hogy ne essem miattuk hó, de fűteni már nem tudnak. Bááár, ha megoldjuk azt, hogy... Hmm... Nem is rossz ötlet. Mi az, hogy nem rossz? Nekem jutott az eszembe! Majd meg is tervezem, a gázművek meg bekaphatja!!!
Ismét elkezdem a hónap zenéjét, ebben a hónapban egy metal szamot rakok be, a Norther együttes We rock című számát, hallgassátok szeretettel! https://www.youtube.com/watch?v=gUlDLN3NKYU
Anyós bejelentette, hogy ismét meglátogat minket... A boldogságtól ordítani tudnék... *Persze, hogy örülök neki drágám!
Ja... mintha a fogamat húznák...

Amit a hobbitok mesélnek az nem igaz! Nem mentünk ki középföldére Lurtz-al, Witch king-el és a Nazgulokkal hógolyózni. És nem építettünk hóembert! Hóangyalt se csináltunk! Mi kemények vagyunk! EHOW-ba is, az geyik legkeményebb gonosz vagyok!!
*EHOW jelentés: 10:30 Sauron elvágja az ujját. 11:45 Sauron abbahagyta a sírást és már a: MEG FOGOK HALNI mondatot sem kibálja, annyira. Hagyta, hogy bekötözzük a sebet. 12:05 Sauron abbahagyta a panaszkodást, folytatjuk a mebeszélést.
Ez hogy kerül ide? Szemen szedett hazugság! Sosem vágtam el az ujjam! Mindent abból, az utánzat filmből vesznek. Én attól sosem hallnék meg. Sokkal többet kell azért tenni, hogy meghalljak. Pl idehívni a drága anyóst... Nah megyek. Legyetek jók.PápÁ!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr9908097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andy Anderson 2009.01.29. 19:04:13

Megvágod kicsit az ujjad és böbbölsz ! Rosz emlékek rád törtek mi? Amikor én a francia fronton harcoltam a németek egy éles acélpengét végik húztak a kezemen ! Szerinted sírtam ? Hát nem! Bár kicsit könnyezet a szemem, de az csak az ellenség szájszaga miatt volt ! :D
süti beállítások módosítása