A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Karácsonyi vásárlás..tömeg...uhhh

2008.12.21. 19:56 | Sauron | 1 komment

Még egy tömeget meglátok, és biztos ordítógörcsöt kapok. A kellemes ünnepeknek ez a része nem kellemes. Mindehol tömeg, tolakodás, taposás, lökdösődés. Ráléptek a lábamra, koszos lett a páncélom! Jó, igaz, hogy Witch kinget föllökték és átgyalogoltak rajta, legalább 30-an, jelenleg az intenzívem fekszik... De! Koszos lett a péncélom! Fél óráig suvicskoltam, mire újra fényes lett. És az ajándékok felével vagyok meg! Bármit kinézek, megkérdem az eladót, ebből van még? Már nincs. És folytatódhat a nézelődés. És drága asszonynak még mindig nem vettem semmit. Anyósnak eddig akármit vettem, sose volt jó! Vettem mamuszt, nem jó, mert a mama nem szereti. Vettem neki köntöst, nem jó színbe vettem, oké vettem neki más színbe, annak az anyaga nem volt jó. Aztán a negyediknél kiderült, hogy a köntöst se szereti. Lurtznak nem ilyen nehéz! Ő kap tőlem fél láda emberfejet és el van intézve. Sarumánnak veszek majd valami piját, a Nazgulok meg majd kapnak... mit tom én, egy tükröt. Gollamnak kap pár új alsónadrágot, hamár azt nem engedi, hogy a jelenlegit kimossuk. Kell még Witch kingnek vennem valamit, asszonynak, és mamának. Gondolom ti már végeztetek ezekkel...
És most, hogy közeleg a karácsony meglepem középfölde népét valamivel... Egy új adóval :P A nevét még nem találtam ki, de majd csak lesz vmi. Hallotam, hogy máshol is így csinálják a politikusok, én meg azoknál sokkal jobb vagyok, tehát én mért ne csinálhatnám? Nah folytatom az interneten a keresgélést, ti meg legyetek jók! Kerüljétek a tömeget :P Ja és néha az Árkádba is benézek az Örsön, ha valaki meglát integessen! Csak ne lökjön meg! >:( :D Nah pápá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr59835560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Busti 2008.12.30. 17:06:08

Mély Tiszteletem Őkegyetlenségednek!
Nem is éretem miért szarakodsz nem hogy elküldenél egy ork hordát hogy fosszák ki az egész Árkádot majd kiválogatod Mordorban ami kell.
A többi meg mehet az orkoknak.
Ha gondolod elküldöm emilben az önéletrajzom és lehetnék a tanácsadód. :)
süti beállítások módosítása