A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Nyaralási előkészületek

2008.10.21. 08:33 | Sauron | 1 komment

{szerk: látom nem kapkodjátok el, egyedül Torin akarja eddig, hogy folytassam, meg egyik ismerősöm említette szóban}

Ki is néztem, hogy hová mentünk nyaralni, beszéltem az utazási irodával, és lassan pakolászunk össze, hétfőn indulunk. Ja és igen. Említettem, hogy Gollam és a Nazgul csirkénk szoktak kergetőzni. Nos hát Gollam múltkor elkapta a Nazgul csirkét és hát... megette. Hogy hogyan csinálta nem tudom. Mind1, az élet megy tovább. Most épp tovább képzésen ülök, és mondhatom, rohadtul unatkozom. Ráadásul Witch king sincs itt, nem tudom hol késik. Mert multkor nálam aludtak, azért tudtam nyilatkozni arról,h ki van ébren és ki alszik. De most ugye Minas Morgulba aludtak, így nem tudtam ébreszteni. Ha lesz szünet felhívom. Szólnék neki Fekete beszéddel, de hát ha WItch king alszik, akkor egy ágyú sem ébreszti föl. Vagy idehívom vmelyik Nazgult, és szólok neki, hogy rugdossa ki Witch kinget az ágyból. Nah, majd még írok, legyetek jók. Pápá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr55724202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Force Master 2008.11.20. 21:02:03

Hali!
Nekem nagyon tetszik a blogod.
süti beállítások módosítása