A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Ez meg az...

2008.09.13. 10:47 | Sauron | 1 komment

Tervezgetem a csatát, csinálom a költségvetést. Úgy döntöttem, hogy nem adok minden orknak és Uruk hai-nak enni. Kapnak egy háromnegyed adagot, és verekedjenek meg érte. Ennek több előnye is származik! Edzenek, és erősödnek is, ugyanakkor a gyengébbek vagy megerősödnek vagy kihullanak. Lurtz-nak is kifejezetten tetszett az ötlet, morgott is, hogy mért nem neki jutott az eszébe. Hát igen, zseni vagyok. Bár ezzel az ötlettel még csak minimálisat tudok spórolni, ezért folyamatosan agyalok mikből lehetne lefaragni. Már most is a .esco-ba járunk vásárolni, hogy azzal is spóroljunk. Mert ugye kellene még pár sárkány, a páncélokat is javítgatni kéne, és hát az Ensiferum-ot is meg kéne hívni. Ők pedig nem olcsók, fene a pofájukat. De mind1. Akinek van valami ötlete, hogy hogyan tudnék spórolni, az nyugodtan írja meg. Mármint nem azért mert nincs ötletem, hanem mert...őőő...Kiváncsi vagyok a véleményetekre, ez az! A túrizmust is lehet, hogy visszahozom. Az is hozott egy csomó pénzt. Pláne amikor a Nazgulok éjszaka beosontak a szobákba és elemeltek egy két értéket. Ez most is így lesz! De jöjjenek csak nyugodtan! Föl is hívom az utazási irodát. Minden jót! Pápá!   

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr63661427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuck barát 2008.09.14. 21:09:16

A turizmust jó ötletnek tartom... Hozzáteszem, hogy kéne olyan sátrat felállítani, ahol az orkokat kikötözik, és dobálni, vagy lövöldözni lehet őket xD
A nazgúloknak meg repülési bemutatókat kellene szervezni, mint pl a Red Bull Racing itt Budapesten, Witch King meg elmehetne mondjuk egy kísértet kastélyba dolgozni...
Most képzeld el... Egész nap csak ennyit csinálna hogy Húúúúúúúúúú... mikor arra jár vki... xDD
De a fő atrakció...
A DAVE SZOBOR! Állíts egyet a végzet hegye elé... :D
De legalább akkorát mint a fél hegy :D
Olyan legyen mint a szabadság szobor amerikában!!
Csak Dave egy üveg sört tartson a kezében xDDDDD

Remélem egyenlőre elég ötletet adtam Uram... ;D

Tiszteletem
süti beállítások módosítása