A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Készülődés a csatára és egyebek

2008.08.09. 21:04 | Sauron | 1 komment

Végre csak a én és kedves kis feleségem lakunk a várban.Nah meg gollam, a trónom mellett. Jó, meg az a néhány ezer katonám a vár körül. De a várban kétségtelenül mi lekunk csak. Mondjuk esténként szoktunk msn-ezni a Nazgulokkal, meg Sarumánnal. Igaz esténként fáradtak szoktak lenni, mert most nagy takarítás van, A múltkor a szomszédok írtak Witch kingnek levelet, hogy már zölden fénylik Minas morgul a mocsoktól. Aztán, hogy Orthanc-ot meg se említsem. De bezzeg itt! Itt tisztatásg van! *fúj, mibe léptem bele? Gollam, mondtam, hogy ne öntsd ki az üdítőd!
Szméagol nem öntötte ki, cúna gazda önti ki és ráfogja szegény Szméagolra!
Kuss!

Ne vegyétek komolyan. Tudjátok csak sokat unatkozik,és elkezd járni az a kicsi fantáziája, és azért beszél ilyen butaságokat. 
Nah, aztán meg hamarosan csata! Az orkok és az Uruk hai-ok már nagyon türelmetlenek, már ölni akarnak a kis huncutkák. Rég csatáztak, és már nagyon viszket a tenyerük! (nekem meg a hátam). A múltkor már annyira nem bírtak magukkal, hogy kiküldtem őket focimeccsre. Hehe, el se kezdődött a játék, de a fél nézőtér már halott volt :D De ahogy megtudtam Lurtz rendszeresen jár focimeccsekre. De nehogy azt higgyétek, hogy szurkolni, neeem! Verekedni. Egy múltkori meccsen áltak a játékosok a keződrúgásnál, erre Lurtz fölállt, letépte az egyik szurkoló fejét, és bedobta  a pályára, egyenesen a ladba mellé. A ladbánál lévő játékos el is ájult! Megnézem lesz-e holnap valami focsimeccs, és kiküldöm a Uruk-okat és az ork-okat. Nah minden jót! Pápá!     

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr97608530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Busti 2008.08.14. 21:37:11

Hé Suron, ecsém máskor ne felejtsd el megmondani annak a nyomorult Boszorkánymesternek, hogy tanuljon meg fogalmazni!!! Akkor nem fogja leszúrni 1 ri.anc egy fogpiszkálóval!! Wazze ezt a szívást!!! Micsoda díszfa.z na Ciao
süti beállítások módosítása