A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Elnézést

2011.03.12. 20:51 | Sauron | Szólj hozzá!

Üdv nektek kedves olvasók! Ne haragudjatok, hogy nem írok mostanság, de hát nagyon elfoglalt vagyok! Suli, kisSauron, a vár ügyei, hamarosan az adó elintézésre, és hát witch-re semmit nem lehet rábízni, a pornóoldalak nézegetésén kívül, Lurtz meg hát.. abban sem vagyok biztos, hogy tud olvasni, szóval rám marad minden, és mire géphez kerülhetnék, elalszom a billentyűzeten. Megértéseteket kérem, amíg kicsit lazul a napom, és ide jutok. Amúgy meg fogom rugdosni a két lusta társam, hogy nem írnak, amikor ők inkább ráérnek. Ahogy észrevehettétek, írtam új filmkritikát. Szoktátok olvasgatni, vagy fölöslegesen koptatom a billentyűzetem? Engem senki nem vesz komolyan.... Egész addig amíg meg nem mutatom milyen erős, és hatalmas vagyok. Kiskoromban is, ami már jó rég volt, egészen addig piszkáltak csak a nagyobbak az iskola udvaron, amíg... be nem csöngettek...
Elnézést, az idegeim egy kicsit kikészültek. Szóval szólok Witchnek és Lurtznak, hogy írjanak gyakrabban! Én meg, ha nem haragszotok, elmegyek aludni, mert picit fáradt vagyok... Legyetek jók! pá*ááásiít*pá

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr782719549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása