A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Új év... gipsz!

2010.01.18. 18:25 | Sauron | 1 komment

Gipsz alatt most nem a helyszínelős Leroy Jethro Gibbs-re gondolok, hanem arra, amivel az eltört végtagot szokták rögzíteni. Igen, drága olvasóim, eltört a lábam. A szilveszteri buli után épp befejeztem volna a takarítást, amikor ráléptem, egy görkorira, amit a szoba közepén hagytak. Rálépem, elestem, recs (és ez nem egy favicc volt). Mint utólag, a görkorira ragasztott kic cetliből kiderült, az említett tárgy, ANDY ANDERSON tulajdonát képezi. Az ügyvédem már felhívtam, és jó hír, hogy beperelhetem, tesi sértés miatt. Be is perelem, mint a huzat! MInden káromat ki fogja fizetni!
Szóval drága olvasók, ágyhoz vagyok kötve, és ezért nem tudtam írni nektek. Szerencsére tegnap rakták fel a járó gipszet, így tudtam ma ide bicegni a gépemhez. Az egész udvar rajtam röhög. Én Sauron, Középfölde ura, bottal sántikálok. És erre a r.hadt gipszre még a páncélom se jön föl... Mindenki azt hiszi, hogy keménykedhet velem, csak azért mert beszólnak valamit, majd elfutnak... Hehe, ez megy egész addig, amíg ki nem végeztetem őket valakivel AKI HALLGAT a parancsaimra! Mert jelenleg senki nem hajlandó engedelmeskedni! A feleségemnek is mondok valamit, erre ő: majd te megcsinálod. Jó ez nem mintha máskor másképp lenne, de ez most nem lényeg. ENGEM MOST SAJNÁLNI KELL! *Aúúú a lábam....* SAJNÁLJATOK! Te meg Anderson, vigyázz, mert egyszer elkaplak!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr81683541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torin 2010.01.19. 18:20:25

oké, sajnálunk :D :D :D :D
süti beállítások módosítása