A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Boldog Karácsonyt!

2009.12.24. 17:00 | Sauron | 1 komment

Így van, kellemes karácsonyt kíván nektek Sauron, Witch king & a nazgulok, Lurtz, Mordor és Vasudvard összes kis és nagy lakója (akik más ünnepet tartanak ilyenkor nekik Kellemes azt). Remélem ti már megvettétek az ajándékot a barátaitoknak, és a családtagjaitoknak, nem úgy mint én, aki az utolsó pillanatra tartogatta, ugyanis UTÁLOK vásárolni. Utálom a tömeget, a lökdösődö embereket! Mért nem lehet szépen, elnézést kérve sietni, kultúráltan? Utálom a magas árakat, és utálok szólni a nazguloknak, hogy ne törjenek össze semmit, miközben hozzák a holmikat, amiket vettem. Ráadásul megint családi ebéd, és persze ki más főz, vásárol, takarít, mos, mosogat mint én??? Jhaj, és a szokásos herce-húrca, megint be kell vennem egy tonna nyugtatót, hogy a vérnyomásom ne menjen 1673/2412 fölé. A fölött már egy "picit" ideges szoktam lenni.
Az ajándékokat már összeírtam, hogy kinek mit veszek, legalább ennyivel előrébb vagyok: asszonynak egy kis csábos fehérneműt (hú, fehérneműt de útálok venni, mindig melegnek néznek a boltokban(szereintetek olyannak nézek ki? (nem lesz sok a zárójelből?))), Witch-nek egy menedzser kalkulátort, ugyanis panaszkodott, hogy egyre feledékenyebb, ebbe legalább fölírhatja, hogy mikor van a szülinapom, és NEM FELEJTI EL! Lurtz ugyan tankot kért, azt nem tudok szerezni, de kap egy autót, a Nazgulokat meg meglepem egy-egy vásárlási utalvánnyal, amit bármelyik Média Márkt, Teskó, Ósan, valamint Viktoria Sikretsz boltban levásárolhatnak. Remélem örülni fognak nekik, mert ha nem, megismerik kegyetlen haragom! 
Szóval legalább nektek legyenek kellemes ünnepeitek, sok locsolót, ja vagy ezt nem ide? Mindegy. Töltsétek kellemesen az ünnepeket, egyetek sok bejglit és gondoljatok rám! *máris megyek mosogatni drágám!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr901372260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torin 2009.12.27. 18:02:15

Neked is boldog karácsonyt és sikeres új évet!
süti beállítások módosítása