A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Eső, nagybevásárlás, anyós stb...

2009.11.10. 12:13 | Sauron | 1 komment

ÚÚútáálom a tömeget! Vásárolni pedig kell, és a kettő a legtöbb esetben szorosan együtt jár. Még jó, hogy tudom hozni a Nazgulokat cipekedni, különben már nem lennének bevásárló központok, mert mindegyiket porig romboltam volna. Ráadásul az eső is esik. Tudjátok milyen szar amikor a váram ablakából nézem, ahogy a katonáim és az alatvalóim áznak az esőbe? Olyan lehangoló. Ráadásul anyós bejelentette, hogy hétvégére idelátogat. Mert eredtileg úgy volt, hogy ideköltözik, de utána (hála istennek mégsem) nem költözött ide. Cserébe olyan gyakran látogat meg minket ahányszor csak ideje engedi... és hát úgye egy nyugdíjjas nincs időhiányban. Idejön, köszön, baszogat engem egy olyan fél napot, majd csináljak ebédet/takarítsak/mosogassak el, aztán vásároljak, ugyanis hiába vásároltam tegnap, kidobja a hűtő tartalmának a háromnegyedét, ugyanis amit én vettem az nem jó, rossz vagy egyéb problémák akadnak vele. És hát a főgond, hogy nem bio, hanem ósanos vagy teskós, így hát menjek el oda, ahol a szomszédasszonya szokott vásárolni (akinek a férje ügyvéd), és ott vegyem meg a dolgokat. Nagyon aranyos az eladó néni, ám a boltal mégis van egy kis gond... mégpedig az, hogy MINDEN 5SZÖR ANNYIBA KERÜL, mert BIO. ÉS ráadásként ízük sincs, mivel BIO. DE legalább egészségesen fogunk meghallni, mert BIO! Fele annyi dolgot vettem mégis 8-szor annyiba került. Hopp, nem vettem nyugtatót! Megyek, elküldöm Lurtzot, ő úgyis szeret gyógyszertárba járni (tetszik neki az eladó!) Nah, majd még hallotok felőlem. Pápáááá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr121515135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andy Anderson 2009.11.10. 18:19:33

Meg is érdemled az anyósodat, amiért ott hagytál a meccsnél a parkolóban! Amúgy lehet, lassan hozzánk is ellátogat. Régen volt már nálunk (szerencsére).
Bio étel, annyira nem rossz csak drága. A legjobb étek a szalonnatojással! Ezt soha ne feled!
süti beállítások módosítása