A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Újra itthon...

2008.11.05. 23:46 | Sauron | 3 komment

{szerk: nem vicces, 4 ember akarja, hogy folytassam a blogot. Ennyire gyenge lennék poén ügyileg? mert ha igen, akkor mondjátok meg. Én jónak találom de ezek szerint egyedül vagyok vele. Egyenlőre nem lettem meggyőzve, hogy hosszú távon folytassam}

Ismét hazajöttünk a nyaralásból. Ismét pihent vagyok, friss és fiatalos! Kedvem lenne elfoglalni ismét középföldét! Minjárt ki is vetek vmi új adót, had örüljön a nép :P Tök jó volt, egész nap lazulás a tengerparton, koktél, pálmafák, minden volt ami szem-szájnak ingere! Witch king és a Nazgulok homokvárakat építettek, és megépítették Minas Morgult. Mondtam nekik építség meg az én váramat is! Erre már nem vállalkoztak, és elmentek röplabdázni. Esténként néha mentünk Witch kinggel, és meglestük a nudista fürdőzőket! Mondjuk egyszer el is kapott a helyi rendőrség, bevittek 3 órára. Aztán magyarázkodhattam asszonynak :D Végül ráfogtam Witch kingre. Sarumán jó munkát végzett, jól vigyázott a váramra, és még a katonáim is fittek!
Anyósom bejelentette, hogy meglátogat minket... Sejthetitek hogy örülök. Azonkívül még mindig szajkózzák azt a rohadt gázszámlát! De én nem fizetek! Nem ám! Witch king se fizette be a sárkányokra a súlyadót, én minek fizessek? Azonkívül meg kiröhögnek az EHOW-ban, ha megtudják, hogy fizettem! Fönt kell tartani az (nah most jön a nehéz szó) imázst, vagy mi a túrót! És ezentúl anyós sem ugráltathat engem! A házban én vagyok az úr, és ezt mindenki nagyon jól tudja! Jó, asszonynak csak azért szoktam segíteni, mert... mert őőő... mert mért magyarázkodjak én nektek? Mert és kész! Nah sajna mennem kell mosoga...illetve mennem kell tévézni, és chipset enni! Igen! nah legyetek jók! Pápá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr23753170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A hobbitok jogásza 2008.11.06. 20:02:11

Hali!
Nem rég vettem észre ezt az oldalt.Mondanom sem kell hogy folytasd különben min röhögnék egész nap?!Mást sem csinálok mint arról írok jegyzőkönyvet hogy Samu ellopott 2 gombát Frodót majdnem megölték és mindenki azt mondja hogy ÉN vagyok a hibás......
Na ezek után hazaérek és nem tok min röhögni ?
Nem igazán lenne túl jó....
Ui.:Részvétem az anyós miatt

Torin 2008.11.16. 09:02:11

Mi lenne ha csinálnál egy linkcsere programot, tehát aki kiteszi a banneredet/linkedet a honlapjára, azt te is kiteszed, másrészt meg csatlakozhatnál az RPG.hu linkcsereprogramjához: www.rpg.hu/le/
süti beállítások módosítása