A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Mégis csak nekik volt igazuk...

2008.09.11. 10:23 | Sauron | 1 komment

Tegnap megcsináltam a szivatásom, mégpedig: amikor Witch king kijött a wc-ről Lurtz-al leöntöttük pár liter gyantával, Az egyik Uruk meg tollakat szórt rájuk. Nagyon vicces volt feküdtünk a röhögéstől... Witch king viszont motyogott valamit (mivel hangja továbbra sincs), és elment. Csodálkoztam is, amikor a Nazgulok szivaták nem reagált így sose. nah de azztán, délután jött az a lidérc szakértő doki, elmondtam neki az eseményeket, és megerősítette a Nazgulok álláspontját, miszerint ezek tényleg Lidércnépigyógymódok voltak, amit pedig én csináltam az egyszerű szivatás... SZóval Tuck barát, nem mi röhögünk, hanem a Nazgulok rajtunk... Mindegy. A doki végül adott valami gyógyszert a mi főNazgulunknak, amitől állítólag pár napon belül rendbe jön... Kérdeztem tőlük, mért itt csinálták, amikor Minas Morgul-ba laknak? Azt válaszolták, hogy nem akartak otthon rendetlenséget csinálni... 
Még jó, hogy a Nazgulok és Witch king nem itt laknak, legalább nyugodtan tudok aludni, és nem kell attól félnem, hogy megszivatnak valamivel, amíg békésen szundikálok. De azért éjszakára bezárom az ajtót. 

Megvárom amíg Witch king meggyógyul és lerohanom újra középföldét. Ráadásul váratlanul! Nekem senki se szabja meg, hogy mikor rohanjam le, a sok kis sz.ros szőrös talpu, hegyes fülü népséget. Majd váratlanul, és hogy miért? Mert gonosz vagyok! És ezuttal Imhotep-et is hívom a seregével, hogy legyen aki segítsen. Nah megyek vissza tervezgetni a csatát, minden jót! Pápá!    

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr26658333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuck barát 2008.09.14. 21:01:49

Nah nagyúr, nekem volna rá pár ötletem hogy hogyan rohand le középföldét... :D De tervezgesd csak magad... ;D
Hát a Nazgulokról meg annyit, hogy ha ilyen nevetséges népi gyógymódjaik vannak, akkor márcsak azért is röhögök rajtuk... XD Engem a sör gyógyít, és még csak semmi égő marhaságot sem kell hozzá csinálnom hogy hasson... Ehheheh :D:D

Witch kingnek meg üzenem hogy a gyanta az ragadós anyag... bár szerintem magától is rájött már rég.... xDDDDDDDDDD
Jah Imhotepnek meg azt üzenem, hogy csak Oconnerék meg ne jelenlenek mer akkor neki vége xD

Nah pápá!
süti beállítások módosítása