A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Újra itt...

2008.09.07. 11:07 | Sauron | 1 komment

{Szerk.:Megpróbálom folytatni a blogot, ha kapnék tőletek pozitív visszajelzéseket annak örülnék, és jól esne.}

Nah ismét itt vagyok, és kezdek gyógyulgatni. Hangom már van, igaz nem tudok ordítani, de normál hangerőn tudok beszélni, és már egyre kevesebbet köhögök, és az orrom se fújom annyira. Most viszont Witch king fázott meg. Neki is elment a hangja, alig tud fekete beszéd-en kommunikálni. Hallanátok kéne amikor megpróbál visítani, fekszek a röhögéstől. De Lurtz-ot is láttam már betegen. A kis köntösébe, hőmérővel, a szájába és a bögréjével, istenem alig bírtam ki röhögés nélkül amíg kameráztam.  De ez a gollam. Itt mászkál egy szál alsógatyába, vagy mi ez ami rajta van, éjjel nappal, -30 és +30 fokba és semmi baja. Egyet nem tüsszentett amióta itt van. Bezzeg én, csak egy alkalommal köntösbe megyek ki az újságért, egy picit hidegebb van, és már is megbetegszek. Micsoda világ az amit élünk... 
Ja a hónap zenéje, ki is ment a fejemből. Nos, ebben a hónapban egy picit szomorúbb hangulatú zenét mutatnék be, Breaking benjamin- Dairy of Jane: https://www.youtube.com/watch?v=iTafQnXY5vY 
És még mindig nem küldtetek nekem zenét. Mérges leszek! Tessék elküldeni a kedvenc számaitoknak a linkjét, hogy betehessem.
Köszönöm Tuck barátnak a kommentet, igen már én is ki akarok mászni belőle, és igyekszem is. És hát igen a mottó.
Ha olvastátok/láttátok a Robin Hood-ot, emlékezhettek, hogy benne volt Tuck barát. Nos történt egyszer, hogy komáimmal sétálgattunk valami erdőbe, és épp valami helyet kerestünk, mert Wich king-nek nagyon kellett pisilnie, f.szért iszik olyan sok üdítőt. Már vagy egy órája keresgéltünk, amikor egyszercsak elénk ugrott ez a Robin Hood fiú és a bandája. El akarta venni az értékeimet, hogy a szegényeknek adhassa. Mondtam neki, hogy a f.szom nem kéne? Majd leütöttem. A többiekkel is végezni akartam, de Tuck barát elkezdett poénkodni, és olyan jókat röhögtünk, hogy neki megkíméltem az életét. 
nah egyenlőre ennyi, megyek vissza még gyógyulgatok kicsit, aztán majd írok. Pápá!  

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr63652024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuck barát 2008.09.07. 11:15:26

XD Jah, Tuck barát segít a bajban, mindig ott van ahol Sör van ;D
Lásd be hát, hogy Tuck barát, szentebb, bátrabb és bölcsebb mint Gollam! XDDD

Jah Gollamról meg annyit, hogy a djágaszáágért kinyalná bárkinek a seggét :D
Azé van "alsógatyában" mer Dave megparancsolta neki :D:D
süti beállítások módosítása