A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Szánsájn, Hepidéj és az a r.hadt gázszámla...

2008.06.17. 12:37 | Sauron | 1 komment

Így van! Van itt most kérem szépen minden! Pihenés, nyaralás, és persze gázszámla, amivel nem akarnak békénhagyni. Most meg még többet kell fizetni, mint + büntetés. EZT! Tudod mikor fizetem én ezt be. Majd ha fagy..Mondjuk akkor lehet, de akkor sem biztos. Nah mindegy. Witch king tök jól megtanította a sárkányát repülve enni. És még mutatványozik is, evés közben. Földobja a kaját, elkapja meg minden. Viszont a repülve alvás nem akar menni. Félálomban még tudna repülni, de amint jobban elszenderedik azon nyomban lezuhan. Viszont kedves Witch kingünknek nem rég támadt egy ötlete. Mondta nekem, főnök, van egy ötletem, de ahoz kéne még 4 sárkány. Amint lehiggadtam, elmagyarázta, hogy ha 5 Sárkány lenne, egy mindig tudna aludni, a maradék 4 pedig tartaná, ráadásul a 4 sárkány ára, is megtérülne, hiszen, nem kéne súlyadót fizetni, ugyanis a sárkányok nem tartózkódnának a földön. Ezt kifejezetten jó ötletnek tartottam, és mondtam neki, hogy nézzen utána mennyibe kerülne a 4 sárkány.

A gyűrűm nincs Bilbonál. A Nazgulok kis híján szétbontották a házat, de nem volt ott. Kifaggattam Bilbo-t, hogy hol van a gyűrű, ő azt mondta, hogy valószínüleg, véletlen beleesett a szemetes vödörbe, és kidobta. Eleinte azt hittem ordítani fogok, de aztán mosolyogva a Nazgulokra néztem, és ők tudták is mire gondolok. Így most a szeméttelepen kotorásznak a gyűrűm után.

Nah, megyek kifekszem napozni, majd még írok. Minden jót!

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr59525281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása