A blog tartalma

Ez a blog Sauron, a sötét nagyúr mindennapjait mutatja be. Itt követhetitek nyomon a szürke(?) hétköznapjait, és az ügyes-bajos dolgainak az intézkedését. Ha bármilyen kérdésed van írj: Sauronnak a saur@citromail.hu címre, vagy ha hosszabban szeretnél beszélgetni vele, akkor vedd föl msn-re: sauron1@windowslive.com

Olvasók véleményei stb

  • Thuringwethil: Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :) (2012.01.01. 00:37) Szégyellem magam!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Örülök, hogy újra géphez jutottál Sauron, már kezdtelek hiányolni! Én szorgalmasa... (2011.09.10. 20:12) Tényleg bocs srácok!
  • Thuringwethil: Üdv mindenkinek! Nagyon boldog szülinapot, Sauron! Remélem még sokáig (örökké) fogsz uralkodni, és... (2011.02.02. 17:33) Sauron szülinapja!
  • Sauron: @Thuringwethil: Végre egy olvasó aki elismeri a hatalmam! Üdvözöllek itt a blogomon! Remélem jól f... (2010.12.25. 09:44) Boldog Karácsonyt!
  • G.Maldrad: Sziasztok! Nagyon jó ez a blog. Bátyám(Torin) ajánlotta. Márciustól elolvastam már. (2010.09.22. 17:21) Witch sztrájkja.

Ezek már tényleg szürke hétköznapok...

2008.03.06. 18:41 | Sauron | 1 komment

Találtam sulit. Oda járok délelöttönként, egy ilyen gyorstalpaló érettségire (bár jelenleg semmit nem tudok az országotok történelméből de nem baj.)

Aztán találtam mgé egy állást, hétköznap esténként építkezéseken vagyok biztonsági őr, hétvégén nappal a McDonald'sba melozok, hétvégén éjszaka meg egy Night club-ban vagyok kidobó. Ezzel már elég szép kis pénzt lehet keresni.

Amíg volt egy kis szabad időm, két ismerőssel mentem el egy kezdő zenekar koncertjére. Az egyik ismerős, a Necro ismerősöm volt, a másik meg egy lovag. A zenekar baszusgitárosát ismerjük, és ő hívott meg a koncertjükre. Mondta, h találkozzunk a Moszkva téren, a két Mamut között. Mondanom se kell, hogy ott áltunk a 2 Mamut között, és vagy 2 órát vártunk. Képzelhetitek hogy nézett ki a két Mamut között egy lovag, egy necro és egy közel 2.5 méter magas fekete páncélos alak. De jól elvoltunk, cikiztük egymást nagyba.

Most is épp a Necroval msnezek, és azon röhögök, hogy teveklubbon akar csajozni. Hát nem lol? XD 

Nem is meséltem! Megjött az első olvasói kérdésem, egy fiatal női olvasom kérdezte, emailben:

" Szia Sauron. Hol lehet téged megtalálni? Szívesen talákoznék veled a vársoban,  kíváncsi vagyok vagy-e olyan nagy mint a filmben. "

Nos...először is a Filmhez annyi közöm van, h csupán az engedélyem nélkül beleraktak, (és nagyon gyenge a story). Amúgy, szerintem igenis szemet szúró látvány vagyok a városban (vagy nem?), ugyanis nem sok 2,5 m magas páncélos alak mászkál a városban.

Várom a kedves olvasóim kérdéseit mint emailben, mint kommentben. További minden jót. Pápá!    

A bejegyzés trackback címe:

https://sauron.blog.hu/api/trackback/id/tr18368736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem Necro 2008.03.06. 19:04:17

őőőő.... izé......az én nevem Nacre és arra lennék kiváncsi hogy miért gáz a teve klubban csajozik valaki ? Gondlj bele szegény Necro helyzetébe......milyen csajok lehetnek Necroföldön ? félig rohattak és társulatai...
süti beállítások módosítása